Draag zorg voor elkaar

Door Covid-19 kunnen we niet op naaiweekend, kunnen we niet samen naaien op naaidagen. Ook de workshops en privé-lessen gaan voorlopig niet door.

Dit is allemaal erg jammer, maar door niet samen te komen zorgen we juist voor elkaar. De gezondheid van ons allen primeert op deze moment.
In tussentijd heb ik me, in plaats van het maken van goodies voor mijn Sewbees, gestort op het naaien van mondmaskers. Na honderden maskers voor de zorgverstrekkers gemaakt te hebben, maak ik er nu voor zij die een iets meer gepersonaliseerd masker willen hebben. Maskers dragen wordt namelijk sterk aanbevolen om anderen te beschermen waar social distancing moeilijk is.
Op het openbaar vervoer zijn ze zelfs verplicht om te dragen. Ook in musea of bepaalde winkels wordt er gevraagd om een masker te dragen.

Wil je ook graag een mondmasker, maar heb je geen zin om er zelf te maken? Je kan ze nu ook in de pop-up webshop kopen. Met de verkoop van de mondmaskers help je me trouwens om o.a. Dierenopvang De Zonnegloed te steunen.
shop.sewbees.be

Categories:
Share: