Naaiweekends

Sinds 2017 gaan de naaiweekends door in het Provinciaal Vormingsinstituut te Malle waat we van vrijdagavond tot zondagnamiddag lekker ongestoord en in tof gezelschap naaien.

Het verblijf is er in volpension met koffie in de namiddag. Uiteraard worden de Sewbees verwend met vers gebakken cake, wafeltjes, chips, vers fruit en ook wat bubbels tijdens het ganse weekend. We houden uiteraard rekening met allergenen en dieet-wensen.

Op alle SewBees weekends is er voldoende licht en zijn er verlengkabels voorzien. Er zijn verhoogde tafels om op te tekenen en te knippen. We zorgen voor een paskamer met spiegels en uiteraard zijn er strijkplanken en strijkijzers.

Op zaterdag wordt er ter plaatse een stoffenverkoop gehouden. Deelneemsters kunnen zelf ook naaispulletjes of stofjes verkopen op een verkooptafeltje.

Er zijn twee edities. Een zomerweekend en een winterweekend. Op de zomerweekends komen er op zondag shiatsu-masseuses die voor een kleine meerprijs zorgen voor een heerlijk ontspannende massage.

Benieuwd naar de weekends? De dames van de girlsinuniform blog hebben al enkele leuke reviews geschreven.