About me

Mijn naam is Pia.  Ben sinds 2000 getrouwd met mijn grote liefde, Robby.  In 2004 kregen we onze eerste dochter, Lauranne en het jaar daarop maakte Charlotte ons gezin compleet.

Sinds het najaar van 2018 wonen we, samen met onze twee poezen, in het erg rustige en groene Hingene waar ik ook mijn atelier heb.
Sinds een paar maanden woont ook de schoonmoeder en haar hondje Micky bij ons en help ik haar waar nodig.  Wekelijks zorg ik ook nog voor mijn vader.  Ik ben full-time mama die ervan houdt om voor anderen te zorgen.  

Ik heb Toerisme en vervolgens Sociale Agogiek gestudeerd.  Beide opleidingen komen wel goed van pas bij mijn dagdagelijkse leven en ook wel bij het uitoefenen van mijn hobby.

Ik heb, voordat ik fulltime mama werd,  gewerkt als office manager voor een internationaal transportfirma en als klantendienstmedewerker voor een telecommaatschappij.  Hier leerde ik nog beter multitasken en organiseren.

In 2015 kreeg ik mijn eerste naaimachine en volgde ik een workshop voor beginnende naaisters.   Ik was altijd een creatief type die voortdurend wel knutselde.  Nu ontdekte ik iets waar ik mijn ei helemaal in kwijt kon.

In 2016 ging ik voor het eerst op naaiweekend en al snel op een tweede.  Op dat tweede weekend werd er gevraagd wie het zag zitten om de organisatie over te nemen.  Mijn hand stak al omhoog nog voor de vraag werd gesteld.  Het was alsof het zo moest zijn.  In 2018 begon ik naaiweekends onder de naam The SewBees te organiseren.  Want wat zijn al die naaisters toch bezige bijtjes!!!

Natuurlijk sta ik er niet helemaal alleen voor en heb ik fijne vriendinnen die achter de schermen en/of ter plaatse ook een handje toesteken.

The Sewbees, dat ben ik dus niet alleen.  Het is mijn gezin dat me aanmoedigt me buiten de zorg voor hen ook bezig te houden met mijn hobby, de naaivriendinnen die een handje helpen en alle naaisters die meegaan op weekend, een naaidagje meedoen of in mijn atelier komen naaien.