About me

Mijn naam is Pia.  Ben sinds 2000 getrouwd met mijn grote liefde, Robby.  In 2004 kregen we onze eerste dochter, Lauranne en het jaar daarop maakte Charlotte ons gezin compleet.

Sinds het najaar van 2018 wonen we, samen met onze twee poezen, in het erg rustige en groene Hingene waar ik ook mijn atelier heb.
Sinds een paar maanden woont ook de schoonmoeder en haar hondje Micky bij ons en help ik haar waar ik kan.
Wekelijks zorg ik ook nog voor mijn vader.  Maar omdat ik niet buitenshuis werk, heb ik nog voldoende tijd voor de dingen die ik graag doe.

Ik heb Toerisme en vervolgens Sociale Agogiek gestudeerd.  Beide opleidingen komen wel goed van pas bij mijn dagdagelijkse leven en ook wel bij het uitoefenen van mijn hobby.

Ik heb, voordat ik fulltime mama werd,  gewerkt als office manager voor een internationaal transportfirma en als klantendienstmedewerker voor een telecommaatschappij.  Hier leerde ik nog beter multitasken en organiseren.

In 2015 kreeg ik mijn eerste naaimachine en volgde ik een workshop voor beginnende naaisters.

In 2016 ging ik voor het eerst op naaiweekend en al snel op een tweede.  Op dat tweede weekend werd er gevraagd wie het zag zitten om de organisatie over te nemen.  Mijn hand stak al omhoog nog voor de vraag werd gesteld.  Het was alsof het zo moest zijn.  In 2018 begon ik naaiweekends onder de naam The SewBees te organiseren.  Want wat zijn al die naaisters toch bezige bijtjes!!!

Natuurlijk sta ik er niet helemaal alleen voor en heb ik fijne vriendinnen die achter de schermen en/of ter plaatse ook een handje toesteken.
Zonder hen zou het zeker niet zo leuk zijn.

Omdat ik nu eenmaal hou van dingen te organiseren, heb ik me voorgenomen hier voortaan mijn echte hobby van te maken, al blijf ik natuurlijk een liefde hebben voor het naaien.